Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Kaikenmaailman toimintaan kuuluvat jossain määrin kisailua sekä joskus mahdollisesti pentueita. Täällä lisää tietoa meidän toiminnastamme. Hoitotoimintaa emme tosiaan järjestä. 

Kasvatus

Kasvatamme pääsääntöisesti saksanpaimenkoiria sekä bordercollieita. Pentueita syntyy harvoin, hyvä jos kerran vuodessa. 

Toivon Kaikenmaailman kasvateille aktiivisia koteja, joissa kisailtaisiin säännöllisesti ja bordercollien kanssa myös paimennettaisiin. Sakemanni ja bortsu ovat molemmat hyvin aktiivisia rotuja ja tulevan omistajan on hyvä olla varautunut koiran tarpeisiin. Meillä pennun kennelnimi on suomenkielinen ja yleensä myös jonkin teeman mukainen. 

Luovutan pennun mielelläni sekä kenneleille että talleille, etenkin kun bordercollie on paimentava rotu. Jos meiltä haluat pennun, siihen ei oikeastaan ole tarkkoja vaatimuksia. Pennun halutessasi kerrot vieraskirjassa valitsemasi virallisen nimen, sukupuolen ja muutaman sanan sen tulevaisuudesta. Aijotko kenties kisata pennun kanssa virallisissa tai epävirallisissa kisoissa, onko jälkikasvua suunnitteilla? Kaikille kasvateille lähtee mukaan jalostusoikeus, eli saat pennuttaa koiraasi miten haluat, kunhan ilmoitat siitä minulle suunnitteluvaiheessa, sillä saatan olla kiinnostunut kasvattini jälkikasvusta. Joissakin pentueissa sijoituspentu on mahdollinen, eli mikäli en jätä itselleni lupaavaa uros tai narttupentua kotiin kasvamaan, laitan sen sijoitukseen toisaalle. Sijoituspentu asuu muualla ja sen omistaja saa vapaasti kisauttaa koiraa, mutta sen pennutuksesta tulevaisuudessa vastaan minä. Sijoituskoira siirtyy omistajan omaisuuteen, kun se on synnyttänyt enintään kaksi pentuetta. Sijoituspennulla on erilaiset ehdot, mutta niistä lisää pentuesivulla kun sijoittaminen on ajankohtaista.

Suunnitelmissa

Sirin ja Arpan pennut haaveissa, ehkä 2018 loppuvuodesta tai 2019 alkuvuodesta, kunhan vanhemmat saavat vielä enemmän kisatuloksia.

Syntyneet

ei syntyneitä pentueita

Kilpailutoiminta

Järjestämme myös ajoittain virallisia kilpailuita. Omat koirat eivät kisaa epävirallisissa kisoissa, joten harvoin niitä täälläkään järjestetään. Päälajia meillä ei ole ja järjestämme ihan kaikkea mitä sattuu olemaankaan. Kaikki järjestetyt ja meneillään olevat kilpailut näet alla olevasta taulukosta. 

Käynnissä

 

Menneet

Tottelevaisuus 20.5.2018

©2019 Kaikenmaailman Virtuaalikennel - suntuubi.com